Highslide for Wordpress Plugin

Nu mor caii când vor câinii (video)

Uitaţi-vă cum nişte imbecili, în frunte cu Oleg Brega, batjocoresc Biserica, făcându-se pe ei înşişi de râs. Cum poate un jurnalist care se pretinde profesionist şi critică tot ce-i pică în cale, să nu aibă măcar atâta cultură generală, ca să ştie că la botez se suflă şi se scuipă nu peste copil, ci simbolic este scuipat diavolul? Ca să înţeleagă şi Brega, naşii scuipă în aer, nu peste copil. De aceea, în judecată trebuie dat el, nu jurnaliştii sau naşii. Este inadmisibil să manipulezi opinia publică în halul acesta.

Şi fiţi atenţi încă odată la reportajul de la Soroca (parcă). Acolo doamna intervievată spune clar că preotul a făcut Botezul gratuit, iar hoţul de Brega afirmă că acest botez a fost plătit din banii statului. Cum se poate să minţi în halul acesta? Se împiedică şi de baticul femeii, de parcă eu mă împiedic de sifilisul lui, cu care a molipsit mai multe fete, dintre care una mi s-a plâns chiar mie, anul trecut…

Pe de altă parte, nu-i clar de ce aceste produse ale evoluţionismului au făcut o întrunire doar între ei? Am întrebat mai mulţi preoţi care de obicei participă la dezbateri şi nici unul nu a fost invitat. De ce nu m-au chemat pe mine, ca să le spun eu peste cine trebuie scuipat…  De fapt, cu aşa atei oligofreni chiar că nu se merită să pierzi timpul. Un lucru este totuşi clar: reacţia lor a venit după ce unele ONG-uri creştine au scos la iveală faptul că organizaţia GenderDoc, a cheltuit peste 2 milioane de Euro, în promovarea homosexualităţii în Moldova. Îi înţelegem că adevărul doare, dar îi îndemnăm să fie mai liniştiţi, căci dacă continuă cu astfel de atacuri, şi noi putem să le arătăm că ştim şi legi, şi drepturi, şi avem şi demnitate.

   P.S. Dacă aceşti deştepţi vor şterge sau vor modifica fişierul video, eu m-am asigurat şi l-am încărcat aici.

40 de comentarii la „Nu mor caii când vor câinii (video)”

  1. Pentru Oleg Brega!
    Din tot sufletul te rog să iei manualele de istorie din liceu şi să le citeşti (dacă le-ai citit în liceu, ceea ce mă îndoiesc, atunci să le reciteşti). Respectiv dacă nu înţelegi legătura care încerc să ţi-o arăt voi încerca să ţi-o explic  eu în câteva cuvinte. Să fi învăţat istorie în liceu aveai să ştii că  de-a lungul  istoriei  Ţara Moldovei(Basarabia) a fost creştin-ortodoxă. Au fost duse razboaie cu musulmanii si catolicii pentru a ne aprăra Ţara şi religia, mii de oameni au murit pentru a apăra aceste valori. Acum întrebare pentru tine, ce religie ai vrea tu să fie promovată în Ţara asta chinuită, cele sectante care au apărut ca ciupercile după ploaie acum ultimele secole sau religia musulmană la care ma îndoiesc daca există vreun cetăţean Moldovean care a ales această religie datorită convingerilor sale. Sincer eu cred ca tu scuipi pe istorie şi pe tradiţia acestei ţări numai pentru ca ONG-ul tău sa primeasca bani. Cred că ştii cum se numesc la noi în ţara persoanele care îşi vând Ţara.

    Sper să fi învâţat ceva de sus, însă nu cred ca sămânţa a fost semănată pe pamânt roditor.
    Doamne Ajută!

Comentariile sunt închise.