Highslide for Wordpress Plugin

NU homosexualilor în şcoli

 

În timp ce Miss-Ukraina 2007, Lika Roman, merge în şcolile din Kiev şi din alte oraşe ucraineşti pentru a vorbi fetelor şi băieţilor despre castitatea (virginitatea) înainte de căsătorie (sursa), homosexualii din SUA şi UE cer dreptul de a activa mai mult în şcoală şi de a impune cărţile de poveşti (King & King, Heather Has Two Mommies ş.a.) care au ca protagonişti „personaje pozitive” homosexuale. Aceste poveşti, susţin autorii cărţilor, i-ar ajuta pe copii să scape de fobia gay şi nimic mai mult. Însă, într-un moment de sinceritate, un cunoscut jurnalist homosexual american a recunoscut că scopul infiltrării homosexualilor în şcoli şi mass-media nu este “toleranţa”, ci “îndoctrinarea” copiilor cu acest stil de viaţă. Articolul a facut mare vâlvă, mai ales datorită afirmaţiei: “avem nevoie de ei (de copii – n.n.)!”.

Cam acelaşi lucru, numai că mai voalat, îl cere UE şi de la Moldova, prin presiunile de adoptare a „Legii anti-discriminare”, care va da homosexualilor inclusiv dreptul de a preda în şcoli şi n-avem niciun motiv să credem că vor avea alte intenţii decât homosexualii din vest. Prin urmare, guvernarea este pusă între ciocan şi nicovală: va îndeplini toate cerinţele UE, de dragul unor credite şi granturi sau va preţui mai mult sănătatea fizică şi spirituală a acestui popor creştin ortodox? Oare dl Filat şi ceilalţi politicieni au auzit de expresia populară foarte înţeleaptă "sărac, dar curat"? Vom trăi şi vom vedea… 

 

15 comentarii la „NU homosexualilor în şcoli”

  1. Un banc la temă:

    Un moş se indrepta cu desaga în băţ prin punctul de trecere a frontierei, când vameşul il opreste şi il intreabă: Unde te duci mosule? Domnule ce sa va spun, raspunde batranul: mai intai homosexualii erau alungati din societate, cu timpul lumea a mai inchis ochii, apoi chiar i-au tolerat dar acum sunt si in legalitate. Eu plec din tara ca nu cumva sa devina obligatoriu.

    Să avem grija sa nu se intample asa! Ca ajungem de rasul animalelor, nu a oamenilor, pentru ca ei nu mai gândesc.

  2. http://saccsiv.wordpress.com/2011/04/15/asediul-gaozarilor-despre-un-afis-cu-homosexuali-si-mister-gay-europe-2011-de-florii/
    Părinte drag veţi vedea cum în curând poponarii vor organiza mr curist ue fix la Chişinău (care dacă nu respectă politicul corect al ue va avea problemă cu integrarea, lesne de înţeles că această integrare trebuie să fie şi cu poponari mai ales cu poponari) şi neapărat de Florii aşa cum or făcut la BRAŞOV ANUL ACESTA şi ştiţi cum or fost păziţi mai ceva ca "piloţii orbi" care ne or distrus ţara vreme de 21 de ani şi amu ne dau lovitură după lovitură doar doar o renunţa românul la dreapta şi sfânta credinţă ORTODOXĂ şi la tradiţia românească pentru dulcea otravă ue, dar nu este tot.
    La Braşov concomitent cu mr. curist or pus în oraşele mari ale ţării panouri cu un nou născut care avea la mână o panglică pe care scria homosexual.
    Aceste panouri au fost puse fix în perioada Sfintelor Florii cu sprijinul autorităţilor care se declară naţionale dar care din iubire faţă de ue or ajuns să iubească poponarii.
    Dacă nu erau câţiva românaşi să protesteze şi să distrugă panourile acestea rămâneau şi de Sfânta Înviere. La Braşov din nefericire or rămas, pesemne că nu or mai rămas atâta de mulţi români care să considere poponarismul o boală…
    aşa că mare atenţie că răul se strecoară cu mai acerbă înşelare…
     

  3. Părinte drag de ce nu vă întrebaţi cum de sunt lovite dur tocmai statele unde ortodoxia încă mai respiră??? de ce Grecia este la pământ, de ce România are probleme, de ce fraţii ortodocşi sârbi sunt umiliţi de sectarii americani mereu???

  4. http://saccsiv.wordpress.com/2011/05/29/dati-bine-de-tot-cu-smirghel-pe-creieri-copil-crescut-fara-a-i-se-dezvalui-sexul-pentru-ca-acesta-sa-isi-aleaga-singur-identitatea-sexuala/
     
    uite câtă sminteală… mai nou se zice că pe noile buletine nu vor mai figura numele tatălui şi mamei, de ce oare??? păi poate pentru că lezează cele mai noi metehne sodomite şi gomorite, care vor să fie familie să să adopte nou născuţi să i educe în spirit satanic ue adică în spirit poponar

    • Ortodoxia este religia normalului/firescului. Noi ştim exact cum l-a făcut Dumnezeu pe om şi la ce este el chemat. Biblia condamnă homosexualitate. Tu ce aştepţi de ortodocşii de azi?

  5. Cu alte cuvinte incurajati deschis homofobia?
    Nici nu stiu la ce sa ma mai astept. Dar de ce nu ar avea voie "homosexualii" in scoli? Ar trebui sa-i interzicem pe Socrate, Oscar Wilde, Virginia Wolf (lesibana), Byron si Erasmus? Sau n-ar mai trebui sa citim Dorian Gray, doar fiindca personajul principal e gay?
     

    • CREŞTINISMUL este “homofob”. Dacă nu-ţi place, renunţă la el.
      Cu toate acestea, creştinismul aşteaptă întoarcerea homosexualilor şi este gata să-i ajute, dar urăşte şi luptă cu păcatul/viciul.
      P.S. Să ştii că nu mă simt mai prejos ca tine, chiar dacă nu i-am citit pe indivizii enumeraţi mai sus…

  6. pentru mine sunt mai importante alte invataturi din Biblie.
    e trista insa ca:
    1. incurajati ura.
    2. imi cereti sa renunt la propria-mi religie, doar fiindca nu-s 100% deacord cu ea. nu stiam ca in religie se aplica conceptul de "totul sau nimic".
    3. va asteptati ca homosexualii sa vina sa ceara ajutorul unei institutii care-i respinge si care-i uraste.
    4. nu i-ati citit pe unii dintre cei mai mari scriitori. cu siguranta ati avea multe de invatat de la ei.

    • Toate învăţăturile din Biblie sunt la fel de valabile şi nu poţi să o accepţi selectiv. Iar acum pe puncte:
      1. Urăsc păcatul, dar îi iubesc pe păcătoşi. Văd că tot nu vreţi să înţelegeţi asta…
      2. Da, creştinismul este “totul sau nimic”. Nu e loc de compromis. “Nu poţi să slujeşti la doi domni” spune Evanghelia.
      3. Biserica nu-i urăşte ca oameni, ci vrea să-i ajute să se schimbe, adică să revină la normal. Dar dacă ei consideră că ceea ce fac acum e normal, atunci nu avem cu ce să-i ajutăm. Biserica nu poate să consideră de acum înainte abaterea drept “o alt fel de regulă”.
      4. N-am avut timp şi ocazia să-i citesc. Şi dacă n-am făcut-o până acum, de acum înainte chiar nu cred că o voi face, mai ales că am alte cărţi mult mai bune, scrise de oameni sfinţi.

      Doamne ajută, Ioane!

Comentariile sunt închise.