Highslide for Wordpress Plugin

DEZBATERE TEOLOGICĂ INTERCONFESIONALĂ: Sfânta Scriptură şi Sfânta Tradiţie

     Găsind o anumită deschidere spre dialog la pastorul baptist Vasile Filat, am hotărât împreună organizarea unui şir de dezbateri la subiecte care sunt abordate diferit de către creştinii ortodocşi şi cei evanghelici. Pentru prima dezbatere publică am ales tema “Sfânta Scriptură  şi Sfânta Tradiţie”.

     Dezbaterile vor avea un caracter teologic şi ştiinţific, fiind menite să contribuie la o explicare şi mărturisire deschisă a învăţăturii de credinţă a fiecărei confesiuni la subiectul stabilit. (Rugăciuni comune între reprezentaţii sau asistenţii celor două confesiuni nu vor avea loc.) Regulamentul dezbaterilor a fost elaborat în comun de cele două confesiuni.

      Întrunirea va avea loc în data de 30 septembrie 2010, la orele 18:00, în incinta Bisericii Baptiste “Golgota” care se află pe strada Ialoveni 2, în apropierea gării auto Sud-Vest.

      Invităm creştinii ortodocşi, evanghelici şi pe toţi cei interesaţi să participe la această întrunire.

9 comentarii la „DEZBATERE TEOLOGICĂ INTERCONFESIONALĂ: Sfânta Scriptură şi Sfânta Tradiţie”

  1. Interesant! Plus foarte ingenioasă a fost ideea de a nu face rugăciuni în comun!))))))

  2. va rog foarte mult sa ma ajutati, desi problema mea nu tine de subiectul acestui post.. am o foarte mare nedumerire. daca bunicul logodnicului meu este var de gradul 2 cu mama mea, ne mai putem casatori?
     Bunicul bunicului logodnicului meu fiind frate cu tatal bunicului meu. Va rog foarte mult sa ma ajutati. Va multumesc anticipat!

  3. foarte interesant suna si foarte ortodox.daca puteti sa ne postati si noua inregistrarea dezbaterii dupa ce o sa aiba loc.

Comentariile sunt închise.